Merenkulun koulutusta Aboa Maressa

Merikapteeneja on koulutettu Turussa vuodesta 1813. Nykyään Aboa Mare tarjoaa sekä merenkulun tutkintokoulutusta että jatkokoulutuskursseja.

Tutkintokoulutus

Aboa Maressa on mahdollista suorittaa ammatillinen merenkulkualan perustutkinto Axxellissa, tutkintonimikkeellä Vahtiperämies tai Vahtikonemestari (opetuskieli ruotsi), sekä ammattitutkinto ammattikorkeakoulu Noviassa, tutkintonimikkeellä Merikapteeni (opetuskieli ruotsi tai englanti) tai Merenkulkualan insinööri (opetuskieli englanti). Syksystä 2017 alkaen tarjoamme myös merenkulun ylempää AMK koulutusta, tutkintonimikkeellä Master’s degree programme in Maritime Management (opetuskieli englanti). Lisätietoja tutkintokoulutuksista www.novia.fi tai www.axxell.fi.

Aboa Maren tarjoama koulutus antaa valmiudet työskennellä niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä markkinoilla. Pystymme takaamaan kaikille kansi- ja konepäällystöopiskelijoille harjoittelupaikan Suomen tai ulkomaan lipun alla liikennöivällä aluksella. Aboa Maressa on opiskelijoita sekä Suomesta että ulkomailta.

Aboa Mare tarjoaa myös ylempää AMK koulutusta ja jatkokoulutuskursseja Giga Mare Training Centerissä Filippiineillä. Lisäksi teemme yhteistyötä Kreikkalaisen GMC Maritime Training Center kanssa. Ulkomaiset kurssit voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan.

Jatkokoulutuskursseja

Aboa Mare järjestää erilaisia jatko- ja täydennyskoulutuskursseja ammattimerenkulkijoille, viranomaisille, veneilijöille ja muille merenkulusta kiinnostuneille. Järjestämme jatkokoulutuskursseja, jotka täyttävät kansainvälisen STCW-standardin mukaiset vaatimukset ammattimerenkulkijoille. Räätälöimme myös kursseja ulkomaisille asiakkaille. Koulutamme kansainvälisiä miehistöjä ja teemme läheistä yhteistyötä sekä kansallisten että kansainvälisten asiakkaiden kanssa, kuten esim. Wärtsilä ja ABB. Tervetuloa opiskelemaan meille!

Tutustu kurssitarjontaamme


Kieli

Koska merenkulkuala on kansainvälinen ala, olemme valinneet sivustomme pääkieleksi englannin. Tutkintokoulutustemme kieli on kuitenkin ruotsi ja/tai englanti. Jatkokoulutuskurssien kielen näet kurssitarjontasivustoltamme, kurssikieli vaihtelee kurssista riippuen.


Simulaattorit osana merenkulun koulutusta

Aboa Marella on yli 200 vuoden kokemus parhaiden merenkulkijoiden kouluttamisesta kansainvälisille markkinoille. Nykyään käytämme ja kehitämme simulaatiota ja muita tehokkaita opetusmenetelmiä koulutuksessamme. Simulaation avulla on helppo arvioida taitoja ja tietämystä. Simulaattoreita hyödynnetään koulutuksessa monipuolisesti. Aboa Maren simulaattorikokonaisuuteen kuuluu kymmenen simulaattorikomentosiltaa, yksi konehuonesimulaattori, yksi VTS-simulaattori, yksi Navis DP-simulaattori ja yksi radiosimulaattoriyksikkö.


Laatutakuu

Koulutus täyttää kansainvälisen STCW-sopimuksen vaatimukset merenkulkualan koulutukselle, sertifioinnille ja vahdinpidolle (Standards of Training, Certification and Watchkeeping). Kansallinen koulutuksen arviointikeskus ja Liikenteen turvallisuusvirasto (Trafi) on STCW-auditoinut Aboa Maren. Trafi on myös valtuuttanut meidät järjestämään linjaluotsikokeita suomalaisilla väylillä, sekä IALA-standardin mukaista VTS-ohjaajakoulutusta. Aboa Marella on Nautical Instituten auditoima DP-simulaattori. Koulutuksemme laadun takaavat DNV ISO 9001 ja ISO 14001 standardit.


Ota yhteyttä

Aboa Mare
Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku, Finland

-

Explore our courses »

Sign for newsletter »

Aboa Mare

Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 Turku, Finland